Te koop! Een bijna geheel gerenoveerde, instapklare goed afgewerkte, tussenwoning!

Koningin Julianaweg 81 te Best

Deze tussenwoning met drie slaapkamers is gelegen in de gewilde kindvriendelijke wijk “Wilhelminadorp” . Deze ideale gezinswoning is op loopafstand gelegen nabij het Wilhelminapark, scholen, sportaccommodaties en winkels.

Vraagprijs 219.000- euro excl. k.k.

Aanvaarding in overleg

Indeling
Begane grond
Via de entree komt u in de hal. Direct aan de hal grenst een meterkast en WC. Via de hal komt u in een ruime woonkamer. De woonkamer is uitgevoerd in een L- vorm en is aan de achterzijde uitgebouwd. Aan de achterzijde van de woonkamer is een ruime provisie kast/kelder en keuken. De zeer grote luxe een open keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Amerikaanse koel- vriescombinatie, gasfornuis, combi oven, inbouw afzuigkap en vaatwasser. Het blad is van composiet, verlichting en veel kastruimte die tot aan het plafond zijn opgebouwd. Het plafond is voorzien van inbouwspots. Via de woonkamer komt u door openslaande deuren in een verzorgde tuin met berging en achterom. De tegelvloer met vloerverwarming is uitgevoerd in een houtstructuur en is geheel doorgelegd in de kamer, keuken, gang en toilet. De wanden en plafonds in deze ruimte zijn voorzien van nieuw stucwerk en gedeeltelijk voorzien van inbouwspots. De stopcontacten zijn verlaagd, de schakelaars en bedrading zijn vernieuwd. Tevens zijn alle binnendeuren vernieuwd door paneeldeuren en voorzien van nieuw deurbeslag.

1e etage
Via een met hout beklede trap komt u op de overloop. Direct aan de overloop grenst een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een douche cabine, grote wastafel met meubel, zwevend toilet en bad. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een inloopkast. De vloer op de slaapkamers, inloopkast en overloop is fraai doorgelegd met een laminaatvloer van een hoge kwaliteit. Op een slaapkamer na zijn alle wanden en plafonds voorzien van nieuw stucwerk. De stopcontacten zijn verlaagd, de schakelaars en bedrading zijn vernieuwd. Tevens zijn de deuren voorzien van nieuw deurbeslag.

2e etage
Via een vlizo trap komt u op een ruime zolder. Op de zolder staat een CV- opstelling.

Terras en tuin
Door de openslaande deuren komt u in een verzorgde tuin met terras en berging die is voorzien van elektra. De vernieuwde schutting is opgetrokken uit metselwerk en hout. De tuin geeft toegang tot het achterpad.

De voortuin is verzorgd aangelegd.

Algemeen
In de gewilde kindvriendelijke wijk “Wilhelminadorp” gelegen, een instapklare, moderne en goed onderhouden tussenwoning met drie slaapkamers en een berging. De woning heeft een vrij uitzicht. Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en parkeerruimte is voldoende aanwezig.
De woning is op loopafstand van het Wilhelminapark, een Winkelstraat, scholen en kinderdagverblijven. De rijksweg A-2 zijn op enkele autominuten rijden.

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken
Bouwjaar: 1959
Bruto inhoud woning: 415 m3
Gebruiksoppervlakte- wonen: 103 m2
Overige inpandige ruimte: 15 m2
Gebruiksoppervlakte – externe bergruimte: 9 m2
Het NEN 2580 rapport kunt u opvragen bij de makelaar.

Bijzonderheden
Vanwege de fraaie afwerking, de ruime inhoud, grote woonkamer met een luxe, grote open keuken met veel inbouwapparatuur, drie slaapkamers is dit object ideaal voor gezinnen met kinderen.

De woning is aan de binnenzijde alsmede aan de buitenzijde, bijna in zijn geheel gerenoveerd, waaronder nog niet genoemd de kunststof deuren en kozijnen met HR++ dubbelglas. Kortom de woning is bouwkundig in een prima staat en instap klaar.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Koningin Julianaweg 81
Postcode
5684 VB
Plaats
Best
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 219.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
per datum

Wonen

Inhoud
415 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
103 m2
Perceel oppervlakte
168 m2
Bouwjaar
1959
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
vloerisolatie, dubbel glas
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen

Energie

Soorten warm water
c.v.-ketel
Soorten verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Intragas

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
verzorgd

Garage

Geen garage

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Neem contact op



    Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.
    Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

    Ik ga akkoord*