Eindhoven – Franklin D Rooseveltlaan 47

Koopprijs
€ 109.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bekijk de brochure

FRANKLIN D. ROOSEVELTLAAN 47 TE EINDHOVEN

Ligging
In een gemoderniseerd appartementencomplex gelegen bij winkelcentrum Woensel. Volop parkeergelegenheid voor de deur (middels parkeervergunning) en een parkeergarage onder het complex,
ideaal voor studenten en starters!
In de nabijheid van de Technische Universiteit Eindhoven en de Fontys. Diverse voorzieningen zijn aanwezig zoals, lage- en middelbare scholen, kinderdagverblijven, winkels, bibliotheek, openbaar vervoer en het Henri Dunant park.

Het voorschot servicekosten (inclusief voorschot stookkosten) bedraagt
€ 108,60 per maand.

INDELING
Begane grond
Entree met elektrische schuifdeuren; centrale hal met tegelvloer, brievenbussen en beltableau, doorgang naar hal met twee liftinstallaties, dienstruimte (eigen huismeester) en centrale trappenhal (in totaal 3 trappenhallen).

1e verdieping
Via centrale hal bereikt u de voordeur. De meterkast is aan de rechter zijde van de hal gesitueerd. Deze is voorzien van een elektrameter, de watervoorziening is centraal geregeld. De groepenkast is vernieuwd in 2010.

U komt binnen in de hal met luxe hoge kastenwand. Direct aan de hal grenst de doucheruimte en slaapkamer. De hal, slaapkamer en woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.

Doucheruimte
De doucheruimte is uitgerust met een wastafel, design radiator, w.c. en douche met schuifdeur. Via de hal bereikt u de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is ca. 20 m² en is o.a. voorzien van een kabelaansluiting. Via de woonkamer kunt u naar het balkon, gesitueerd op het oosten.
In de woonkamer is een luxe moderne keuken in hoekopstelling. De keuken is nieuw geplaatst in 2010.

Keuken
De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals: vitro- keramische kookplaat, koel- diepvriescombinatie, combimagnetron, inbouw was/ droger en rvs afzuigkap.

Algemeen
Zowel de hoofdentree als de ingangen van de parkeergarages en bergingen zijn georiënteerd op het winkelcentrum. Aanvullende parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig en rondom het gebouw zijn diverse groenvoorzieningen.
De centrale entree is overdag vrij toegankelijk, de liftenhal is alleen met de woningsleutel, of middels de -vanuit de woning bedienbare- elektrische deuropener, toegankelijk.

Er zijn parkeerplaatsen onder het appartementencomplex. Deze komen regelmatig te huur of te koop.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken
Bouwjaar: 1980
Inhoud: 109,40 m3
Bruto woon oppervlakte: 37,70 m2
Balkon: 3,2 m2
Berging: 4,45 m2
NEN 2580 op aanvraag bij de makelaar

Bijzonderheden
Het appartement is goed afgewerkt, heeft een luxe keuken, een doorgelegd laminaatvloer en een vernieuwde groepenkast. De ligging is nabij de TU- Eindhoven en de Fontys. Ideaal voor studenten en starters!

Algemeen
Adres
Franklin D Rooseveltlaan 47
Plaats
Eindhoven
Postcode
5625 AT
Soort
galerijflat
Status
Verkocht
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 109.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg
Kenmerken
Inhoud
109 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Afmetingen
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
37 m2
Verwarming en isolatie
Soorten verwarming
blokverwarming
Dak type
plat dak
Isolatievormen
dubbel glas
Tuin en overige buitenruimtes
Tuintypen
geen tuin
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
3 m2