Eindhoven – Limburglaan 175

Koopprijs
€ 121.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bekijk de brochure

LIMBURGLAAN 175 TE EINDHOVEN

Ligging
Een 2-kamer tussenappartement op de achtste woonlaag met balkon en berging op de begane grond. In een modern appartementencomplex gelegen aan een park en op loopafstand van het stadscentrum. Volop parkeergelegenheid voor de deur. Ideaal voor studenten en starters!

Diverse voorzieningen zijn aanwezig zoals, lage- en middelbare scholen, kinderdagverblijven, winkels, bibliotheek en openbaar vervoer.

Het voorschot servicekosten (inclusief voorschot stookkosten) bedraagt
? 135,41 per maand.

INDELING
Begane grond
Entree met elektrische schuifdeuren; centrale hal met tegelvloer, brievenbussen en beltableau, doorgang naar hal met lift, centrale trappenhal met toegang tot berging. Een parttime huismeester is aanwezig.

8e verdieping (Indeling appartement)
Entree.
U komt binnen in de hal met toegang tot bergruimte waarin een opstelling staat van elektrische boiler en aansluiting voor een wasmachine. Direct aan de hal grenst de doucheruimte met douche, wastafel en toilet.

Woonkamer, keuken en slaapkamer
De woonkamer is voorzien van een kabelaansluiting.
Aan de woonkamer grenst een openkeuken met een aansluiting voor een vaatwasser. Via de woonkamer komt u in de slaapkamer met toegang tot een balkon. Vanuit het balkon heeft u een mooi uitzicht over een stukje Eindhoven. De hal, woonkamer en keuken is geheel doorgelegd met laminaat.

Gunstige ligging aan de rondweg in Eindhoven, op loopafstand van een park. Rondom het appartementen complex zijn diverse groenvoorzieningen. Aanvullende parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig rondom het gebouw. Achter het complex is een afgesloten gezamenlijke fietsstalling. De centrale entree is vrij toegankelijk, de liftenhal is alleen met de woningsleutel, of middels de -vanuit de woning bedienbare- elektrische deuropener, toegankelijk.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken
Bouwjaar: 1976
Inhoud: 184 m3
Bruto woon oppervlakte: 56,50 m2
Balkon: 4,30 m2
Berging: 2,86 m2
Boiler: Daalderop 80 Liter
NEN 2580 op aanvraag bij de makelaar

Bijzonderheden
Het appartement is goed afgewerkt, heeft een doorgelegd laminaatvloer. De kunststofkozijnen met dubbelglas HR +++ zijn nieuw geplaats in 2014. Een collectieve verwarmingsinstallatie (1989) met individuele verbruiksmeting. De elektra is individueel.

Algemeen
Adres
Limburglaan 175
Plaats
Eindhoven
Postcode
5616 EV
Soort
portiekflat
Status
Verkocht
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 121.000,- k.k.
Aanvaarding
per datum
Kenmerken
Inhoud
161 m3
Bouwjaar
1972
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Afmetingen
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
56 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
Verwarming en isolatie
Soorten warm water
elektrische boiler eigendom
Isolatievormen
dubbel glas
Tuin en overige buitenruimtes
Tuintypen
geen tuin
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
4 m2