Investimus Woningmakelaars
als uw Verkoopmakelaar

uitzonderlijk goed verkopen! doe de gratis marktscan

T. 040 244 11 88

benieuwd?

Bent u benieuwd hoeveel mensen opzoek zijn naar een woning zoals de uwe in uw woonomgeving? Zet dan nu uw eerste stap voor de verkoop van uw woning en vraag een gratis marktscan aan.

Als NVM makelaar beschikken wij niet alleen over een eigen uniek uitgebreid woningzoekers bestand, maar ook over de landelijk database van Funda met mensen die opzoek zijn naar een woning.

Een woning verkopen is bij Investimus Woningmakelaars altijd maatwerk!

van starterswoningen tot villa’s

Bij het verkopen van uw woning komt heel wat bij kijken. Het is daarom altijd verstandig om een verkoop makelaar in te schakelen. Investimus Woningmakelaars heeft veel ervaring met het verkopen van woningen.

Van starterswoningen tot en met vrijstaande villa’s, wij zijn thuis in alle delen van de woningmarkt.

Als verkoop makelaar bemiddelen willen wij graag voor u bij de verkoop van uw woning.

uw huis succesvol verkopen

altijd verzekerd van maatwerk!

Als Investimus Woningmakelaars uw woning mag verkopen dan bent u altijd verzekerd van maatwerk!

We stellen een overtuigende presentatie opmaat op, en beschikken over de juiste marketing tools om de presentatie bij een grote groep woningzoekers onder de aandacht te brengen. Met onze unieke werkwijze brengen wij voor onze klanten aantoonbaar een hogere verkoopprijs op dan bij andere makelaars.

Zoals we bij Investimus altijd zeggen:
de eerste klap is een daalder waard!

Bent u benieuwd wat voor u de beste manier is om uw woning te verkopen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze NVM- Makelaar. Dan krijgt u van hem te horen hoeveel geïnteresseerden wij kunnen benaderen voor uw woning. Ondertussen kunt u zich hieronder alvast inlezen over het uitzonderlijk goed verkopen plan!

WILT U EEN VRIJBLIJVEND GESPREK?

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

GESPREK AANVRAGEN

  Naam*

  E-mail*

  Bedrijfsnaam

  Telefoon*

  Contact per e-mail of telefoon?
  e-mailtelefoon

  Indien gewenst, wanneer kunnen wij u het beste terugbellen?
  ochtend 9.00 - 12.00middag 13.00 - 17.00avond 19.00 - 21.00


  Eventuele aanvullende informatie

  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

  Ik ga akkoord*  Captcha loading...  zoeken op woonstijl
  Wij helpen u graag met het kiezen van een woning die bij u past. Daarom kunt u bij ons zoeken op woonstijlen. Met deze zoekmethode krijgt u een duidelijk overzicht van de woningen die voldoen aan uw woonstijl.
  informatiebrochure Investimus Woningmakelaars

  Neem contact
  met ons op!

  Heeft u een woningmakelaar nodig? Investimus Woningmakelaars is u graag van dienst.  Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag, wij staan u graag te woord. Bel 040 – 244 11 88 of vul het contactformulier in.