Vastgoed
advies

heeft u een huisvestingsvraagstuk?

T. 040 244 11 88

deskundige kijk op de vastgoedmarkt

Pedro Kerkhof uit Eindhoven heeft jarenlang ervaring, kennis en een deskundige kijk op de vastgoedmarkt. Door zijn achtergrond als vastgoed deskundige, BOG taxateur en woningmakelaar- en taxateur, heeft ervoor gezorgd dat hij in toenemende mate wordt ingeschakeld voor vastgoedadvies en advisering over vastgoedontwikkeling.

Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit woningbouwcorporaties, gemeentes, projectontwikkelaars, particulieren en professionele investeerders.

Voor al deze opdrachtgevers lijkt het van belang om een makelaar in te schakelen die door zijn ervaring op het gebied van wonen en commercieel vastgoed de samenhang ziet tussen deze gebieden. Zijn lokale kennis en adviezen zijn de basis voor het vormen van realistische inzichten en het vaststellen van slagingskansen voor nieuwe woningbouwontwikkelingen.

Heeft u plannen voor en/of informatiebehoefte over vastgoedontwikkelingen in Eindhoven en omgeving? Neem dan contact met onze makelaar op. Hij komt graag geheel vrijblijvend in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden bekijken wat hij voor u kan betekenen.

Competenties Pedro Kerkhof
(Academische vaardigheden)

Amsterdam School of Real Estate (MSRE)

 • Marktanalyse
 • Investeringsanalyse
 • Real Estate Valuation

Bedijfskunde met als specialisatie Vastgoed

Specialistische vaardigheden

 • Bedrijfs Makelaar
 • Bedrijfs onroerendgoed Taxateur
 • Woning Makelaar
 • Woning Taxateur

Amsterdam School of Real Estate
vastgoedcert
NVM
NVM BUSINESS
NRVT

vastgoed deskundige, BOG taxateur,
woningmakelaar en taxateur!

Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit woningbouwcorporaties, gemeentes, projectontwikkelaars, particulieren en of professionele investeerders.

Vastgoedadvies

WILT U EEN VRIJBLIJVEND GESPREK?

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

GESPREK AANVRAGEN

  Naam*

  E-mail*

  Bedrijfsnaam

  Telefoon*

  Contact per e-mail of telefoon?

  e-mailtelefoon

  Indien gewenst, wanneer kunnen wij u het beste terugbellen?

  ochtend 9.00 - 12.00middag 13.00 - 17.00avond 19.00 - 21.00

  Eventuele aanvullende informatie

  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring.

  Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

  Ik ga akkoord*

  Captcha loading...

  zoeken op woonstijl

  Wij helpen u graag met het kiezen van een woning die bij u past. Daarom kunt u bij ons zoeken op woonstijlen. Met deze zoekmethode krijgt u een duidelijk overzicht van de woningen die voldoen aan uw woonstijl.

  Informatiebrochure Investimus Woningmakelaars

  Neem contact
  met ons op!

  Heeft u vastgoedadvies nodig? Investimus Woningmakelaars is u graag van dienst.  Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vastgoedadvies vraag, wij staan u graag te woord. Bel 040 – 244 11 88 of vul het contactformulier in.