Zoals we bij Investimus
Woningmakelaars altijd zeggen:

de eerste klap is een daalder waard!

T. 040 244 11 88

de meest kansrijke verkoopstrategie

Twee zaken zijn daarbij van essentieel belang: Het boeien van kijkers en het bereiken van een zo’n groot mogelijke groep potentiële kopers.

Een realistische overtuigende presentatie is van belang om de juiste en zoveel mogelijk potentiële kopers te prikkelen om een woning te komen bekijken. Indrukwekkende foto’s, 2D en 3D plattegronden, 360 graden foto’s, promotiefilmpjes, Drone video’s, een NEN 2580 rapport en een gedetailleerde omschrijving van de woning en de omgeving zorgen voor een complete en realistische beeldvorming van de woning en omgeving. Uitgangspunt bij Investimus Woningmakelaars is een passende overtuigende presentatie op maat.

Bij het verkopen van uw woning komt heel wat bij kijken. Het is daarom altijd verstandig om een verkoop makelaar in te schakelen. Investimus Woningmakelaars heeft veel ervaring met het verkopen van woningen.

Uiteraard wilt u weten wat voor uw situatie de beste verkoopstrategie is. Na het vrijblijvend adviesgesprek met onze makelaar krijgt u een eerste adviesplan met als uitgangspunt de voor u meest kansrijke verkoopstrategie. Zoals wij van Investimus Woningmakelaars altijd zeggen: er gaan vele wegen naar Rome, wij zoeken de beste weg voor u! Na aanleiding van dit gesprek ontvangt u een transparante offerte. Geeft u akkoord? Dan gaan we voor u vol in de aanval!

Als verkoopmakelaar
helpen wij u graag!

Wij van Investimus Woningmakelaars hebben geen negen tot vijf mentaliteit, wij begrijpen maar al te goed dat het verkopen van een woning een spannende aangelegenheid is voor u. Daarom staat onze ervaren en goed opgeleide NVM makelaar u ten alle tijden bij. Hij zal voor u het beste resultaat uit onderhandelen en er voor zorgen dat verkoopproces tot en met na de levering van de woning bij de notaris goed verloopt. U leest het goed de opdracht houd niet op te bestaan tot aan de notaris ook daarna zijn wij er voor u!

Bent u voornemens om uw woning te verkopen en geïnteresseerd in Investimus Woningmakelaars als uw verkoop makelaar? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 040-2441188 of mail naar info@investimuswoningmakelaars.nl. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

Voordelen van Investimus
Woning Makelaars Eindhoven

 • Beëdigd NVM makelaar Eindhoven en omgeving
 • Lokaal NVM makelaarskantoor in Eindhoven
 • Behartigt alleen uw belangen en niet van de andere partij
 • Korte lijnen door direct contact met de makelaar
 • Geen negen van vijf mentaliteit en op zaterdag, en op afspraak op zondag beschikbaar
 • Kennis van de lokale woningmarkt in Eindhoven en omgeving
 • Flexibel in het opnemen van bijzondere wensen en maatwerk
 • Persoonlijk, proactief en doelgericht

Zoals we bij Investimus altijd zeggen:
de eerste klap is een daalder waard!

Bent u benieuwd wat voor u de beste manier is om uw woning te verkopen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze NVM- Makelaar. Dan krijgt u van hem te horen hoeveel geïnteresseerden wij kunnen benaderen voor uw woning.

Aanvraag formulier

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens aanvrager

  Naam*

  E-mail*

  Adres

  Bedrijfsnaam

  Telefoon*

  Woonplaats

  Doel waardebepaling


  Contact per e-mail of telefoon?
  e-mailtelefoon

  Indien gewenst, wanneer kunnen wij u het beste terugbellen?
  ochtend 9.00 - 12.00middag 13.00 - 17.00avond 19.00 - 21.00


  Eventuele aanvullende informatie

  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

  Ik ga akkoord*  Captcha loading...  zoeken op woonstijl
  Wij helpen u graag met het kiezen van een woning die bij u past. Daarom kunt u bij ons zoeken op woonstijlen. Met deze zoekmethode krijgt u een duidelijk overzicht van de woningen die voldoen aan uw woonstijl.
  informatiebrochure Investimus Woningmakelaars

  Neem contact
  met ons op!

  Heeft u een woningmakelaar nodig? Investimus Woningmakelaars is u graag van dienst.  Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag, wij staan u graag te woord. Bel 040 – 244 11 88 of vul het contactformulier in.