Ella Sundari

Ella Sundari

Vastgoedadviseur

T. 040 244 11 88

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling, maak een vrijblijvende afspraak.

Funda beoordelingen

Bekijk hier wat onze klanten over ons zeggen

Facebook

Volg ons op Facebook en ontdek nieuwe te koop staande woningen 2 dagen vóórdat ze op Funda verschijnen.

Ella Sundari

De handjes uit de mouwen voor het beste verkoopresultaat!

Ik ben Ella Sundari, vastgoedadviseur bij Investimus Woningmakelaars. Mijn hobby’s zijn: Koken en lekker eten, wandelen en reizen, waarbij ik het leuk vind om nieuwe culturen te ontdekken.

Ik ben geboren in Indonesië en heb in mijn jonge jaren vijf jaar in Singapore gewerkt en gewoond. In mijn toenmalige functie heb ik door heel Azië en Europa gereisd, waarbij ik in een bevoorrechte positie ben geweest om de lokale culturen en gewoontes te hebben mogen ontdekken. Zo voelde werk meer als een hobby.

In 2003 ben ik in Nederland gaan wonen en werken, waarbij ik verschillende functies in de verkoop en vastgoedbeheer heb gedaan.

Wat mij aantrok om in het makelaars vak in Eindhoven en omstreken, is de diversiteit aan culturen uit verschillende werelddelen wat woont en werkt in de regio. Het is net of heel de wereld bij elkaar is gaan wonen. Met mijn ervaring in omgang met verschillende culturen, vind ik het erg leuk om verkoper en kopers met verschillende culturele achtergronden bij elkaar te brengen. Ik merkte dat er behoefte is aan een vastgoedadviseur die hier ervaring mee heeft en er aandacht aan besteed. Ik kan er dan ook enorm van genieten als beide blij zijn met het uiteindelijke resultaat, dan heb ik voor mijn gevoel mijn doel bereikt als vastgoedadviseur.

Cultureel bewust, ervaren en resultaatgericht.

ONZE KLANTEN

Onze klanten op Funda waarderen ons met een 9.5

Over ons

Ruim 20 jaar ervaring in verkoop, aankoop en taxeren van woningen. We gaan bij Investimus Woningmakelaars voor het beste resultaat! Investimus Woningmakelaars is een traditioneel familiebedrijf. Het makelen zit in ons DNA!

Ons team

Bij Investimus Woningmakelaars geloven we dat de kracht van ons succes ligt in het team dat dagelijks voor u klaarstaat. Als een hecht familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij trots op de diversiteit en de expertise die ons team kenmerkt. Elk teamlid brengt unieke kwaliteiten en passie voor het vak mee, wat ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden. Maak kennis met de mensen die de kern vormen van ons bedrijf en die zich inzetten om uw vastgoedwensen te realiseren.

Pedro Kerkhof

Pedro Kerkhof

RT/RMT

Ik ben Pedro Kerkhof, ondernemer en oprichter van Investimus Woningmakelaars.

Ella Sundari

Ella Sundari

Vastgoedadviseur

Ik ben Ella Sundari, vastgoedadviseur bij Investimus Woningmakelaars.

Floris van der Beek

Floris van der Beek

Stagiair taxateur

Ik ben Floris van der Beek, een leergierige stagiair bij Investimus Woningmakelaars.

Annie Hortulanus

Annie Cuppen- Hortulanus

A-RMT

Ik ben Annie Cuppen- Hortulanus, Assistent Makelaar bij Investimus Woningmakelaars.

Investimus Makelaars poedel en weekend hulpjes

Investimus Makelaars poedel en weekend hulpjes

Enthousiaste assistenten

Ieder lid van de familie draagt enthousiast een steentje bij.

Informatiebrochure Investimus Woningmakelaars

Informatiebrochure

Onze informatiebrochure geeft u een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Neem contact op
met Ella Sundari

Heeft u een woningmakelaar nodig? Ella Sundari en het team van Investimus Woningmakelaars staan u graag van dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag, wij staan u graag te woord. Bel 040 – 244 11 88 of vul het contactformulier in.