DHR. PETER VAN MOL
Klimheuvel 1 Best

T. 040 244 11 88

Investimus Volgers Voorrang

investimus volgers zoekprofiel

Investimus Profiel

5 dagen voor Funda

investimus volgers facebook

Facebook

2 dagen voor Funda

Een echte aanrader!

Toen wij begin Jan 2017 besloten ons huis te verkopen, hebben we 4 offertes van makelaars aangevraagd. We hebben de offertes op subjectieve (“klikt” het?) en objectieve argumenten (voorgestelde vraagprijs -3%-courtage) beoordeeld.

Pedro bleek over wat meer (bouwkundige) achtergrondkennis te beschikken en had al wat vooronderzoek verricht. Buiten het feit dat hij erg sympathiek overkwam en het meteen “klikte”, bleek zijn offerte ook het beste resultaat voor ons op te leveren.

Nadat ons huis op een vrijdag op Funda verscheen, kwam Pedro al de dinsdag er na met de eerste kijkers op bezoek. Uiteindelijk zijn dat ook de kopers geworden en het onderhandelingsproces was bij hem in goede handen. De contacten verliepen prima en we zaten tijdens dit proces op een lijn. Het uiteindelijke resultaat voldeed aan al onze verwachtingen. Een echte aanrader!

informatiebrochure Investimus Woningmakelaars

Neem contact
met ons op!

Heeft u een woningmakelaar nodig? Investimus Woningmakelaars is u graag van dienst.  Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag, wij staan u graag te woord. Bel 040 244 11 88 of vul het contactformulier in.