Te koop! Een in trendy stijl uitgevoerde, instapklare, ruim uitgebouwde tussen woning met vrij uitzicht op een park!

Akkerwinde 17 te Best

Deze zeer ruime tussen woning met vier slaapkamers is gelegen aan een rustige straat in de gewilde kindvriendelijke wijk “Wilhelminadorp”. De woning is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd en voorzien van lichtkoepels. In de achtertuin staat een ruime berging. Deze ideale gezinswoning is op loopafstand gelegen nabij het Wilhelminapark, scholen, sportaccommodaties en winkels.

Vraagprijs 249.900,- euro excl. k.k.

Aanvaarding in overleg

Indeling
Begane grond
Via de entree komt u in de hal. Direct aan de hal grenst een WC en meterkast. Via de hal komt u in een ruime woonkamer. De woonkamer is uitgevoerd in een L- vorm en heeft een open keuken opgebouwd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, inductie kookplaat, RVS- afzuigkap en vaatwasser. De keuken is verder voorzien van veel kastruimte die tot aan het plafond zijn opgebouwd en het plafond is voorzien van inbouwspots. De houtenvloer in de kamer en keuken is doorgelegd. Via de woonkamer komt u in een moderne uitgevoerde en verzorgde tuin met berging.

1e etage
Via de vaste trap komt u op de overloop. Direct aan de overloop grenst een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een douche cabine, grote wastafel met meubel, zwevend toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De vloer op de slaapkamers en overloop is fraai doorgelegd met laminaat.

2e etage
Via een vaste trap komt u op een ruime overloop. Op de overloop staat een wasmachine opstelling en CV- ketel. Via d overloop komt u in de vierde slaapkamer met één dakkapel dat doorloopt in de overloop. De slaapkamer en de overloop is geheel doorgelegd met een laminaat vloer en in de kapschuinte is extra kastruimte.

Terras en tuin
De goed ogende, in een mediterrane stijl aangelegde tuin aan de achterzijde geeft een prettig gevoel. Het terras is uitgevoerd met moderne grote tegels, wat is omringt door beplanting, grind en tegelvlakken. Door deze opbouw is het niet alleen een fraaie tuin om in te zitten maar is ook onderhoudsvriendelijk.

De berging is voorzien van openslaande deuren met glas in roede uitgevoerd. De berging geeft toegang tot het achterpad.

De voortuin is verzorgt aangelegd.

Algemeen
In de gewilde kindvriendelijke wijk “Wilhelminadorp” gelegen, een in trendy uitgevoerd, goed onderhouden, uitgebouwde ruime tussenwoning met vier slaapkamers en een extra grote berging. De woning heeft een vrij uitzicht op een park. Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en parkeerruimte is voldoende aanwezig.
De woning is op loopafstand van het Wilhelminapark een Winkelstraat, scholen en kinderdagverblijven. De rijksweg A-2 ligt slechts op enkele autominuten rijden.

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken
Bouwjaar: 1985
Bruto inhoud woning: 422 m3
Gebruiksoppervlakte- wonen: 124 m2
Gebruiksoppervlakte – externe bergruimte: 13 m2
Het NEN 2580 rapport kunt u opvragen bij de makelaar.

Bijzonderheden
Vanwege het vrije uitzicht over een park, de fraaie afwerking, de ruime inhoud, grote woonkamer met open keuken, vier slaapkamers en ligging is dit object ideaal voor gezinnen met kinderen.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Akkerwinde 17
Postcode
5684 HG
Plaats
Best
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 249.500,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
per datum

Wonen

Inhoud
422 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
124 m2
Perceel oppervlakte
150 m2
Bouwjaar
1985
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
samengesteld dak
Dak materialen
pannen, bitumineuze dakbedekking

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
30 August 2018
Soorten warm water
c.v.-ketel
Soorten verwarming
c.v.-ketel
CV ketel type
Bosch HR

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
fraai aangelegd

Garage

Geen garage

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Neem contact op



    Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.
    Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

    Ik ga akkoord*