Genovevalaan 116 TE EINDHOVEN

Ligging
In een gemoderniseerd appartementencomplex gelegen bij winkelcentrum Woensel. Volop parkeergelegenheid voor de deur (middels parkeervergunning) en een parkeergarage onder het complex,
ideaal voor studenten en starters!
In de nabijheid van de Technische Universiteit Eindhoven en de Fontys. Diverse voorzieningen zijn aanwezig zoals, lage- en middelbare scholen, kinderdagverblijven, winkels, bibliotheek, openbaar vervoer en het Henri Dunant park.

Het voorschot servicekosten (inclusief voorschot stookkosten) bedraagt
€ 110,70 per maand.

INDELING
Begane grond
Entree met elektrische schuifdeuren; centrale hal met tegelvloer, brievenbussen en beltableau, doorgang naar hal met twee liftinstallaties, dienstruimte (eigen huismeester) en centrale trappenhal.

2e verdieping
Via centrale hal bereikt u de voordeur. De meterkast is aan de rechter zijde van de hal gesitueerd. Deze is voorzien van een elektrameter, de watervoorziening is centraal geregeld. De groepenkast is vernieuwd in 2010.

U komt binnen in de hal. Direct aan de hal grenst de doucheruimte en slaapkamer. De hal, slaapkamer en woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.

Doucheruimte
De doucheruimte is uitgerust met een wastafel, design radiator, w.c. en douche met schuifdeur. Via de hal bereikt u de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is ca. 20 m² en is o.a. voorzien van een kabelaansluiting. Via de woonkamer kunt u naar het balkon, gesitueerd op het oosten.
In de woonkamer is een luxe moderne keuken in hoekopstelling. De keuken is nieuw geplaatst in 2010.

Keuken
De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals: keramische kookplaat, koelkast(2018), combimagnetron(2018), inbouw was/ droger(2017) en rvs afzuigkap.

Algemeen
Zowel de hoofdentree als de ingangen van de parkeergarages en bergingen zijn georiënteerd op het winkelcentrum. Aanvullende parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig en rondom het gebouw zijn diverse groenvoorzieningen.
De centrale entree is overdag vrij toegankelijk, de liftenhal is alleen met de woningsleutel, of middels de -vanuit de woning bedienbare- elektrische deuropener, toegankelijk.

Er zijn parkeerplaatsen onder het appartementencomplex. Deze komen regelmatig te huur of te koop.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken
Bouwjaar: 1978
Inhoud: 109,40 m3
Gebruiksoppervlakte 34 m2
Balkon: 3,30 m2
Berging: 4 m2
NEN 2580 op aanvraag bij de makelaar

Bijzonderheden
Het appartement is goed afgewerkt, heeft een luxe keuken, een doorgelegd laminaatvloer en een vernieuwde groepenkast. De ligging is nabij de TU- Eindhoven en de Fontys. Ideaal voor studenten en starters!

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Genovevalaan 116
Postcode
5625 AL
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 132.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Inhoud
110 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
34 m2
Bouwjaar
1978
In aanbouw
Nee
Voorzieningen
schuifpui
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
plat dak
Dak materialen
bitumineuze dakbedekking

Energie

Energieklasse
B
Energielabel einddatum
28 December 2018
Soorten warm water
centrale voorziening

Tuin

Tuintypen
geen tuin

Garage

Geen garage

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Neem contact opDoor een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.
Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

Ik ga akkoord*