TREURENBURGSTRAAT 14 TE EINDHOVEN.
Op een gewilde exclusieve woonlocatie in ‘t Villapark te Eindhoven, goed onderhouden half vrijstaand herenhuis.

Ligging: fraai en rustig gelegen in zeer gewilde woonomgeving ’t Villapark op loopafstand van stadscentrum en het NS- station.

Indeling
Parterre: een aangelegde voortuin, oprit met voldoende parkeerruimte. Via de overdekte entree, komt u in de ontvangsthal met een modern uitgevoerde tegelvloer. Aan de ontvangsthal grenst het toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste etage en een gezellige ruime L-vormige living (circa 55 m2). De living heeft een sfeervolle openhaard en een erker aan voorzijde. De grote glaspartij aan de achterzijde geeft veel lichtinval in de woonkamer en keuken en is voorzien van een schuifpui die toegang geeft naar het terras en achtertuin. De living is voorzien van een massieve licht uitgevoerde beukenhouten parketvloer. De open verbinding vanuit de woonkamer met de ruime keuken in hoekopstelling is voorzien van inbouwapparatuur, zoals: vaatwasser, magnetron, oven, koelkast met vriezer, afzuigkap en gaskookplaat. De keuken is voorzien van een luxe tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, berging en de tuin. De bijkeuken met pantry is geheel betegeld en heeft een uitstortgootsteen en een was- en droogaansluiting. Vanuit de bijkeuken komt u in een geheel geïsoleerde walk-in wijnopkamer en garage. In de garage staat de meterkast. De garage heeft toegang doormiddel van een kanteldeur met loopdeur.

1e etage: een fraai open trapopgang waardoor veel lichtinval binnen komt vanuit de grote glaspartij op de eerste etage. De royale overloop geeft toegang naar een balkon aan de voorzijde. Vanuit het balkon heeft u een fraai uitzicht over de straat waar veel bomen staan. Aan de overloop grenst een separaat toilet met fonteintje, Een kleine- en twee ruime slaapkamers, waarvan een met een ingebouwde kastenwand en een moderne badkamer. De badkamer is uitgevoerd met ligbad, aparte douche en twee wastafels. De vloer van slaapkamers zijn alle drie uitgevoerd met een laminaatvloer.

2e etage: via de trapopgang komt u op de overloop van de tweede etage. Deze geeft toegang tot een opbergkast waarin de C.V. opstelling staat (2003). Twee ruime slaapkamers hebben toegang tot een douche ruimte. Deze is geheel betegeld, heeft een douche cabine met schuifdeuren, een wastafel en een derde toilet. Een van de slaapkamers is uitgevoerd met een laminaatvloer, de andere met vaste vloerbedekking. Beide hebben een modern en mooi uitgevoerde kasten in de kapschuinte.
De ruime achtertuin geeft optimale privacy. De tuin heeft mooie en gevarieerde beplanting, een houten tuinhuis te gebruiken als “speelhuis” of extra berging en een schaduw en een zonneterras.

Algemeen
Dit fraaie half vrijstaand herenhuis ligt in een van de mooiste, rustige exclusieve woonwijken van Eindhoven. Voor dit gedeelte van de wijk geldt geen parkeervergunning. Het centrum van Eindhoven en het NS-Station liggen op loopafstand en de rondweg ligt slechts op enkele autominuten rijden.

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken
Bouwjaar: 1992
Volgens NEN 2580 meetrapport
Bruto inhoud woning: 709,10 m3
Bruto vloeroppervlakte woning: 253,10 m2
Gebruiksoppervlakte- wonen: 190,80 m2
Gebruiksoppervlakte- overige inpandige ruimte: 11,20 m2
Gebruiksoppervlakte- gebouw gebonden buitenruimte: 8,40
NEN- Meetrapport 2580 kunt u bij de makelaar opvragen.

Bijzonderheden
Architectuur: Jac. Vaessen.
Bouwjaar 1992; dak en gevels geïsoleerd.

Slaapkamers op verdieping deels voorzien van rolluiken.

Het betreft een prima onderhouden woning uitgevoerd in moderne eigentijdse tinten met optimale aandacht voor lichtinval. Een bezichtiging is zeker de moeite waard!

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van verplichtingen dient koper, binnen 6 weken na het totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Treurenburgstraat 14
Postcode
5613 EB
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 592.500,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Inhoud
709 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
191 m2
Perceel oppervlakte
330 m2
Bouwjaar
1992
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Voorzieningen
rolluiken, mechanische ventilatie, frans balkon, tv kabel
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
samengesteld dak
Dak materialen
pannen, bitumineuze dakbedekking

Energie

Energieklasse
B
Energielabel einddatum
2 November 2025
Soorten warm water
c.v.-ketel
Soorten verwarming
c.v.-ketel, open haard
CV ketel type
AWB Thermomaster 3HR28T

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
verzorgd
Totale oppervlakte
160 m2

Garage

Soorten
inpandig
Capaciteit
1
Oppervlakte
10 m2
Totaal aantal garages
1

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Neem contact op



    Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.
    Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

    Ik ga akkoord*