ZEELSTERSTAAT 225B TE EINDHOVEN

In een zeer gewilde woonomgeving gelegen, een ruim hoekhuis en twee dakkappellen op de tweede verdieping, opgebouwd uit authentieke elementen en een dubbele garage van maar liefst 30m2. De woning is gelegen in een straat die een jaren dertig stijl uitstraalt. Deze ideale gezinswoning ligt nabij scholen, sportaccommodaties, en medische voorzieningen.

Vraagprijs 252.500,- k.k De vraagprijs is exclusief de dubbele garage! De vraagprijs hiervan is 26.500,- k.k.

Aanvaarding in overleg.

Indeling
Begane grond
Via de entree komt u in een ruime hal. Direct aan de hal grenst een meterkast, toilet, kelder, een doorgang naar de keuken en woonkamer. In de woonkamer staat een sfeervolle schouw en de vloer is fraai afgewerkt met laminaat van brede planken. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een aanbouw (het dak van de aanbouw is vernieuwd in 2012). Door het plaatsen van draagbalken kan de aanbouw en keuken bij de woonkamer worden betrokken. De keuken is eenvoudig en in een nette staat. Via de aanbouw komt u in de achtertuin, die toegang geeft tot een grote dubbele garage.

1e etage
Via de vaste trap komt u op de overloop. Direct aan de overloop grenzen twee royale slaapkamers, wasruimte met was-en droogopstelling en een ruime badkamer. De badkamer geeft toegang tot het balkon. De badkamer is uitgevoerd met één wastafel, bidet, toilet en bad.
De vloer in de slaapkamers is gedeeltelijk gelegd met laminaat en tapijt.

2e etage
Via een vaste trap komt u op de overloop. Hier treft u een CV-ketel aan. Via de overloop komt u in twee ruime slaapkamers, die beide zijn voorzien van een dakkapel. Een slaapkamer is voorzien van één wastafel. In de kapschuinte is voldoende opbergruimte.

Terras, tuin en garage
Via de woonkamer komt u op een terras en een tuin. De tuin heeft een achterom en toegang tot een dubbele garage met spouwmuur van maar liefst 30m2. De garage is voorzien van elektra. Het dak van de garage is vernieuwd (2010).
De garage kan eenvoudig tot kantoor ongebouwd worden.

Algemeen
Het gezellige stadscentrum van Strijp en het NS- Station zijn goed bereikbaar. De rijksweg A-2, ASML en Philips Medical ligt slechts op enkele minuten rijden. Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en parkeerruimte is voldoende aanwezig. Kortom een ideale gezinswoning!

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken
Bouwjaar: 1957
Bruto inhoud woning: 459 m3
Woon oppervlakte (GO): 139 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 1,50 m2
Externe bergruimte: 31 m2

Bijzonderheden
De woning is bijna geheel voorzien van hardkozijnen met dubbelglas en is aan de achterzijde over de hele lengte uitgebouwd. Op de tweede etage is de woning aan de voor- en achterzijde voorzien van twee dakkappelen. De ligging is op een hoek en staat in een straat met veel sfeervolle authentieke woningen vanaf het bouwjaar rond 1900. Vanwege de ruime inhoud, slaapkamers en ligging is dit object ideaal voor gezinnen met kinderen. De woning heeft een dubbele garage van maar liefst 31m2. De woning is door de jaren heen goed onderhouden. Wel dient met rekening te houden met substantiële moderniseringskosten.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Zeelsterstraat 225b
Postcode
5652 EH
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Liggingen
aan drukke weg, in woonwijk
Inhoud
459 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
139 m2
Perceel oppervlakte
189 m2
Bouwjaar
1957
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
18 September 2017
Soorten warm water
c.v.-ketel
Soorten verwarming
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
achtertuin
Kwaliteit
normaal

Garage

Soorten
vrijstaand steen
Capaciteit
2
Totaal aantal garages
1

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Neem contact opDoor een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.
Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

Ik ga akkoord*