TE KOOP!! DUINBEEK 9 TE EINDHOVEN

In een kindvriendelijke buurt gelegen royale tussenwoning met garage en tuin aan de voor- en achterzijde van de woning. De woning is gelegen aan een hofje met veel groen en geeft uitzicht op een speeltuin. De woning is gelegen in stadsdeel Gestel in de gewilde wijk “Genderbeemd”. Het winkelcentrum Kastelenplein en gezondheidscentrum is op loopafstand van de woning gelegen. De A2 en ASML liggen op slechts 5 minuten (auto)rijafstand van de woning. Kortom een ideale gezinswoning!

Vraagprijs 325.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Indeling
Begane grond
Via de entree komt u in een hal met meterkast en het toilet. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje. Direct aan de hal grenst de openkeuken in een hoekopstelling en woonkamer. De keuken is voorzien van een inductiekooktoestel en afzuigkap, oven, vaatwasser en magnetron. De ruime woonkamer heeft grote glaspartijen die zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer komt u in de achtertuin.

1e etage
Via de vaste trap komt u op de overloop. Direct aan de overloop grenzen drie slaapkamers en een nette badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel met meubel en toilet.

2e etage
Via een vaste trap komt u op de overloop. Hier treft u aan: een CV-ketel en een was- en droogaansluiting. Via de overloop komt u in een vierde slaapkamer, deze is voorzien van een dakkapel.

Tuin
De woning heeft een tuin aan de voor- en achterzijde aan de woning. De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en voorzien van een terras. De achtergevel is voorzien van een elektrische zonnescherm en het dak met 16 zonnepanelen. De garage en of berging aan de voorzijde is voorzien van elektra.

Algemeen
Op een toplocatie gelegen in het stadsdeel Gestel. Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en parkeerruimte is voldoende aanwezig.

Kenmerken
Bouwjaar: 1975
Gebruiksoppervlakte (GO): 121m2
Inhoud: 482 m3
Overige inpandige ruimte: 21 m2
Het NEN rapport kunt u opvragen bij de makelaar

Bijzonderheden
De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen en dubbelglas;
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten gelegen en daardoor gunstig voor het rendement van de 16 zonnepanelen op het achterdak;
De woning is nabij ASML gelegen en de A2;
De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonneluifel;
De woning beschikt over 4 royale slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel;
Aan de voorzijde van de woning ligt de garage en of berging.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende gebeurtenis.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Duinbeek 9
Postcode
5653 PL
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Inhoud
482 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
121 m2
Perceel oppervlakte
186 m2
Bouwjaar
1975
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen

Energie

Energieklasse
B
Energielabel einddatum
14 November 2029
Soorten warm water
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
normaal

Garage

Soorten
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Oppervlakte
21 m2
Totaal aantal garages
1

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten