BRETAGNEHOF 12 EINDHOVEN TE KOOP!!

Gelegen in een zeer gewilde kindvriendelijke woonomgeving de ” Achtse Barrier “, een bijna geheel gerenoveerde en in een zeer luxe uitvoering verbouwde en uitgebouwde royale hoekwoning met grote garage, berging en tuin aan de achter-, voor- en zijkant van de woning. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 275 m2! Deze ideale gezinswoning ligt nabij het natuurgebied Ekkersrijt, met veel sportgelegenheid aan de Vijfkamplaan, scholen, kinderdagverblijven en winkelcentrum Woenselse Heide. Kortom een ideale luxe instapklare gezinswoning!

Vraagprijs 375.000,- euro

Aanvaarding in overleg.

Indeling
Begane grond
Via de entree komt u in een hal. Direct aan de hal grenst een meterkast, luxe betegelde toilet met fonteintje, bergruimte, woonkamer met openkeuken. De ruime woonkamer is voorzien van grote glaspartijen aan de voor- en achterzijde zorgt voor veel lichtinval in de woonkamer. Door de openslaande deuren komt u in een mooi modern uitgevoerde royale achtertuin die toegang geeft tot een grote garage en berging. Via de woonkamer komt u in de modern uitgevoerde leefkeuken. De moderne keuken is voorzien van een inbouwoven, combimagnetron, koelkast, vaatwasser, vijf-pits gasfornuis en een RVS afzuigkap en veel kastruimte. De vloer op de begane grond is bijna geheel doorgelegd met een houten vloer van brede planken. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een glad gestucte wanden en plafond, die zijn voorzien van inbouwspots.

1e etage
Via de vaste trap komt u op de overloop. Direct aan de overloop grenzen drie ruime slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, wastafel met meubel, zwevend toilet, verlaagd plafond met inbouw spots. De vloer van de slaapkamers en overloop is doorgelegd met een in een vintage look plankenvloer. De slaapkamers zijn voorzien van grote glaspartijen, waardoor veel licht binnen komt.

2e etage
Via een vaste trap komt u op de overloop. In de naastgelegen wasruimte treft u de CV- ketel en een was- en droogaansluiting aan. Via de overloop komt u in de aangrenzende moderne royale slaapkamer dat aan de achterzijde is voorzien van inbouwkastruimte. Via de slaapkamer komt u op het dakterras met vrij uitzicht. De vloer van de slaapkamer en overloop is doorgelegd met een in een vintage look plankenvloer.

Tuin en garage/atelier
Via de zij-tuin heeft u toegang tot de ruime garage. De garage is voorzien van elektra, water en een airco unit. De garage kan eventueel gebruikt worden als atelier. De royale achter tuin is modern ingericht met een terras en veranda, berging aan de achterzijde van de tuin en veel groen.

Algemeen
Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en het natuurgebied Ekkersrijt is op loopafstand gelegen. Parkeerruimte is voldoende aanwezig. De woning is direct gelegen nabij o.a. bushalte, diverse wijkvoorzieningen, zoals o.a. een basisschool en kinderdagverblijf, een winkelcentrum. In minder dan 30 minuten brengt de bus u naar het stadscentrum van Eindhoven en het centraal station. De rijksweg A-2 en A-50 liggen slechts op enkele autominuten rijden.

Kenmerken
Bouwjaar: 1975
Volgens NEN- 2580
Bruto inhoud woning: 450
Gebruiksoppervlakte: 130
Gebouw gebonden buitenruimte: 28 m2
Perceel 275 m2
NEN- meetrapport 2580 kunt u opvragen bij de makelaar.

Bijzonderheden van de woning:
– De woning is instapklaar, modern en luxe afgewerkt;
– Het plat dak op de 2e verdieping is in 2018 geheel vervangen;
– Het schilderwerk van de houten kozijnen aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2019;
– De woning is grotendeels vernieuwd met houten en kunststof kozijnen met dubbel glas. De kozijnen op de 1e en 2e verdieping zitten nog in de garantie;
– De uitbouw aan de achterzijde van de woning is geplaats in 2004;
– CV- ketel (2008).

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende gebeurtenis.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Bretagnehof 12
Postcode
5627 HX
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Inhoud
450 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
130 m2
Perceel oppervlakte
275 m2
Bouwjaar
1975
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, airconditioning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
15 May 2027
Soorten warm water
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
tuin rondom
Kwaliteit
verzorgd

Garage

Soorten
vrijstaand steen
Capaciteit
1
Oppervlakte
18 m2

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten