Wilt u de woning eerder komen bekijken, bel dan voor een afspraak op 0624877720.

KANS!KANS!KANS! DICHTER DAN MIDDEN IN HET CENTRUM KAN HAAST NIET! EEN HEERLIJK APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT!

OP EEN UNIEKE LOCATIE GELEGEN EEN ZEER SCHERP GEPRIJST RUIM OPGEZET APPARTEMENT MET INPANDIGE GARAGE IN EEN AFGESLOTEN RUIMTE EN BERGING AAN DE STATIONSPLEIN 51, MIDDEN IN HET CENTRUM VAN EINDHOVEN!

DE OP 2de WOONLAAG IN EEN REPRESENTATIEF APPARTEMENTENCOMPLEX GELEGEN IN HET HART VAN HET STADSCENTRUM CENTRUM VAN EINDHOVEN, EEN RUIM KEURIG AFGEWERKT DRIEKAMER APPARTEMENT VOORZIEN VAN BALKON AAN DE ACHTERZIJDE, AFZONDERLIJKE BERGING EN INPADIGE PARKEERPLAATS IN HET SOUTERRAIN EN MOGELIJKHEID TOT PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR.

Vraagprijs 475.000,– k.k. Let op de inpandige parkeerplaats met een marktwaarde van 12 duizend euro en berging is in de m2 prijs op Funda van de woning opgenomen, waardoor de m2 prijs hoger uitkomt op Funda.

AANVAARDING IN OVERLEG

Wilt u de woning voor deze datum komen bekijken, belt u dan gerust voor een afspraak. Mocht er voor deze datum een aantrekkelijk aanbod door de eigenaren geaccepteerd worden, gaat het open huis niet door.

Bijzonderheden
– Centrale ligging, tegenover het Centraal Station;
– Midden in het centrum gelegen met uitgaansmogelijkheden op loopafstand;
– Geheel voorzien van glad stucwerk wanden- en plafonds;
– Royale woonkamer met een halfopen keuken met veel raampartijen waardoor veel lichtinval binnenkomt;
– De screens zijn zo goed als nieuw en kunnen overgenomen worden, de prijs is in overleg met de huidige eigenaar;
– Een zeer ruime badkamer;
– Een alleen voor de eigenaren van het app. complex gezamenlijke gaste house, waarin uw gasten geheel in privé kunnen verblijven;
– Op loopafstand gelegen van de Technische Universiteit Eindhoven en de Fontys;
– Een afgesloten parkeerplek in het souterrain;
– Een gezonde VvE(Reserve fonds per 01-01-2024 377.484,- euro positief)
– Een tijdelijke VvE bijdragen 310,- euro per maand. De verlaging van de maandelijkse VvE kosten staan voor het aankomend jaar in de planning. De schatting is dat de maandelijkse VvE kosten uit gaan komen tussen de 200,- en 250,- euro.

INDELING

PARTERRE:
Op de parterre bevindt zich een nette centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Via de entree komt u in een afgesloten hal met lift en toegang tot het trappenhuis. De parkeerplaats is in het souterrain gelegen en de berging op de 1e verdieping.

Op de 2e woonlaag bevindt zich een centrale hal met lift die toegang geeft tot het appartement. Aan de hal zijn slechts 2 appartementen gelegen.

APPARTEMENT:
Hal
De hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet en halfopen keuken.

Toilet
De luxe en ruime toiletruimte is uitgerust met een fonteintje.
Woonkamer
De ruime en lichte woonkamer met open keuken heeft grote ramen waardoor veel lichtinval binnenkomt. De wanden en het plafond zijn glad gestuct, een likje verf naar uw smaak en u kunt zo intrekken. De fraaie half open keuken is zo opgesteld, dat u tijdens het koken, gezellig kunt praten met uw gasten in de woonkamer. De volgende inbouwapparatuur is voorzien: Een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en diverse onder- en bovenkasten. Het werkblad is uitgevoerd in composiet.

Bijkeuken
Achter de keuken is een bijkeuken c.q. wasruimte.

Slaapkamer 1 & 2
De beide slaapkamers, aan de achterzijde gelegen, zijn bereikbaar vanuit de gang en hebben glad gestucte wanden en plafonds. De kleinere slaapkamer geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement.

Badkamer
De ruime luxe badkamer is tot aan het plafond betegeld. Verder is de badkamer uitgerust met een ligbad, inloopdouche met thermostaatkraan en douche, toilet en bidet, extra brede wastafel, designradiator en mechanische ventilatie.

Parkeren
Een eigen parkeerplaats in het afgesloten souterrain.
In de directe omgeving van het wooncomplex is er sprake van betaald parkeren. Bewoners worden in de gelegenheid gesteld om een parkeervergunning aan te vragen.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplan bepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Stationsplein 51
Postcode
5611 BB
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Liggingen
in centrum, vrij uitzicht
Inhoud
355 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
110 m2
Bouwjaar
1977
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dubbel glas
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, airconditioning
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
plat dak
Dak materialen
bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Geen

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
30 November -1
Soorten warm water
centrale voorziening

Tuin

Tuintypen
zonneterras
Kwaliteit
verzorgd
Totale oppervlakte
8 m2

Garage

Soorten
parkeerkelder

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten