Op vijf oktober 2024 is er een open huis van 13.00 tot 15.00 uur. Wilt u de woning eerder komen bekijken, bel dan voor een afspraak op 0624877720.

KANS! KANS! KANS! DICHTER DAN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN BEST KAN HAAST NIET! EEN HEERLIJK APPARTEMENT MET UITZICHT OP DE TUIN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EN STATION GELEGEN!

OP EEN UNIEKE LOCATIE GELEGEN EEN SCHERP GEPRIJST RUIM OPGEZET APPARTEMENT MET DRIE SLAAPKAMERS, GROOT BALKON EN INPANDIGE AFGESLOTEN RUIME GARAGE AAN DE HARTENVIER 77, IN HET CENTRUM VAN BEST!

OP 1e WOONLAAG IN EEN REPRESENTATIEF APPARTEMENTENCOMPLEX IN HET HART VAN HET STADSCENTRUM VAN BEST, EEN RUIM KEURIG AFGEWERKT VIERKAMER APPARTEMENT. VOORZIEN VAN EEN GROOT BALKON AAN DE VOORZIJDE VAN HET APPARTEMENT EN INPANDIGE GARAGE IN HET SOUTERRAIN MET MOGELIJKHEID TOT PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR. IN DIT COMPLEX ZIJN SLECHTS 4 INPANDIGE GARAGES, HET OVERIGE ZIJN INPANDIGE PARKEERPLEKKEN. BENT U ZUINIG OP UW AUTO OF FIETS(EN) EN OF ANDERE BEZITTINGEN, DAN WEET U ZEKER DAT U EEN VEILIGE PLEK HEEFT.

Vraagprijs 550.000,– k.k. euro incl. Inpandige garage in het souterrain. Let op de inpandige parkeerplaats is in de m2 prijs op Funda van de woning opgenomen, waardoor de m2 prijs hoger uitkomt op Funda. Een de marktwaarde van een garage ligt tussen de 30 en 40 duizend euro.

AANVAARDING IN OVERLEG

Onder voorbehoud is er op vijf oktober 2024 een open huis voor bezichtiging van 11.00 tot 13.00 uur. Daarna is er die dag een mogelijkheid om met de makelaar een vast tijdstip voor bezichtiging te plannen. Als u alvast wat informatie wilt ontvangen over het appartement, stuur dan een mail naar de makelaar. Hij zorgt ervoor dat u de benodigde informatie ontvangt.

Wilt u de woning voor deze datum komen bekijken, belt u dan gerust voor een afspraak. Mocht er voor deze datum een aantrekkelijk aanbod door de eigenaren geaccepteerd worden, gaat het open huis niet door.

Wilt u toch bellen, bel dan gerust op telefoonnummer 040-2441188 of op 0624877720.

Bijzonderheden
– Centrale ligging in het centrum van Best;
– Station op loopafstand;
– Midden in het centrum gelegen met uitgaansmogelijkheden op loopafstand;
– Royale woonkamer met veel raampartijen waardoor veel lichtinval binnenkomt. De glazen schuifdeuren geven toegang tot een zeer ruim balkon van maar liefst 17 m2;
– Drie slaapkamers;
– Een ruime badkamer;
– Een alleen toegankelijk voor de eigenaren van het app. complex;
– Een afgesloten grote parkeergarage van maar liefst 22 m2 in het souterrain. De deur van het souterrain is elektrisch bedienbaar en alleen bereikbaar voor de bewoners van het complex;
– Een gezonde VvE(Reserve fonds aandeel Hartenvier 77 per 31 dec. 4.075,66 2023 euro positief);
– VvE bijdragen 297,- euro per maand.

INDELING

PARTERRE:
Op de parterre bevindt zich een nette centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Via de entree komt u in een afgesloten hal met lift en toegang tot het trappenhuis. De parkeergarage is in het souterrain gelegen.

Op de 1e woonlaag bevindt zich een centrale hal met lift die toegang geeft tot het appartement. Aan de hal zijn 3 appartementen gelegen.

APPARTEMENT:
Hal
De hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet, keuken, bijkeuken en drie slaapkamers.

Toilet
De toiletruimte is uitgerust met een toilet en fonteintje.

Woonkamer
De ruime en lichte woonkamer heeft grote ramen waardoor veel lichtinval binnenkomt. Aan de voorzijde van de woonkamer, ligt een zeer ruim balkon van maar liefst 17 m2. Hier kunt u gezellig met uw hele gezin of vrienden buiten genieten. De wanden en het plafond zijn gestukt, een likje verf naar uw smaak en u kunt zo intrekken.

Keuken
De ruim opgezette keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en diverse onder- en bovenkasten. Het werkblad is uitgevoerd in composiet.

Bijkeuken
In de gang is een bijkeuken c.q. wasruimte.

Slaapkamer 1 & 2 & 3
De drie slaapkamers, aan de achterzijde gelegen, zijn bereikbaar vanuit de gang en hebben gestucte wanden en plafonds.

Badkamer
De ruime badkamer is tot aan het plafond betegeld. Verder is de badkamer uitgerust met een ligbad, douche met thermostaatkraan, toilet en een wastafel met badmeubel.

Parkeren en tuin
Aan de zijkant van het appartementencomplex is er een parkeermogelijkheid voor uw gasten. De ingang van het souterrain is via een elektrisch deur bereikbaar. In het souterrain zijn parkeerplaatsen en 4 afgesloten parkeergarages. De garage van het te koop staande appartement is maar liefst 22 m2 groot en biedt plaats voor 1 auto en houdt u nog ruimte over voor het stallen van eventueel fietsen, scooters enz…. De garage is voorzien van een stalen kanteldeur.

Rondom het appartement is in een parkachtige tuin met veel beplanting, paden en omheining, wat rust uitstraalt.

Algemeen
Gelegen in een zeer gewilde woonomgeving, nabij het centrum van Best. Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en parkeerruimte is voldoende aanwezig. Het centrum van Best, NS-Station en de rijksweg A-2 en A-50 zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto en per fiets, uiteraard via de fietspaden. Binnen vijf minuten fietsen, bent u in een bosrijke en landelijke omgeving.

Kenmerken
Bouwjaar: 1988
Volgens NEN- 2580 plus minus
Bruto inhoud woning:394 m3
Gebruiksoppervlakte:126 m2
Overige inpandige ruimte:0 m2
Gebouw gebonden buitenruimte:17 m2
NEN- meetrapport 2580 kunt u opvragen bij de makelaar.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplan bepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Hartenvier 77
Postcode
5683 DS
Plaats
Best
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 550.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Liggingen
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Inhoud
350 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
126 m2
Bouwjaar
1988
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Voorzieningen
mechanische ventilatie, frans balkon, schuifpui, lift
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
plat dak
Dak materialen
bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Het dak op de bovenste verdieping.

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
30 November -1
Soorten warm water
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
zonneterras
Kwaliteit
verzorgd
Totale oppervlakte
17 m2

Garage

Soorten
souterrain
Capaciteit
1
Oppervlakte
21 m2
Totaal aantal garages
1

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten