Verkocht
€ 271.260,- k.k.

TE KOOP EEN ONBEWERKT BOUWPERCEEL VAN MAAR LIEFST 548 M2 AAN DE AKKERSTRAAT 12/14 TE AALST WAALRE! Vraagprijs 271.260,- euro exclusief K.K.

Het onbewerkt bouwperceel is gelegen in een rustige buurt van Aalst Waalre (De Akkerstraat 12/14). Het perceel heeft een oppervlakte van 548 m2 en is bestemd voor een vrijstaande woning met aanhorigheden. De straat is opgebouwd uit vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen en is op loopafstand gelegen naar het centrum van Aalst Waalre. In de buurt zijn voldoende voorzieningen aanwezig. Hierbij moet u denken aan winkels, kinderdagverblijf en een basisschool.

De straat is gelegen nabij de A2 en een bosrijke omgeving.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.

Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplanbepalingen e.d.

Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.

Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Akkerstraat 12
Postcode
5582 HC
Plaats
Waalre
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 271.260,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Berging

Geen berging

Tuin

Geen tuin

Garage

Geen garage

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Ligging

Neem contact op    Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.
    Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij uw aanvraag niet verwerken.

    Ik ga akkoord*