KANS! KANS! KANS!

EEN INSTAPKLARE MODERN AFGEWERKTE ROYALE WONING TE KOOP!

Vraagprijs 375.000,- euro K.K.

Aanvaarding in overleg!

In stadsdeel ‘Meerhoven’ gelegen woning met 4 slaapkamers en berging in de achtertuin, direct nabij centrumplan ‘Meerrijk’.

Begane grond:

Indeling
Via de entree komt u in de ontvangsthal. Vervolgens komt men in een royale woonkamer met een open, recent geplaatste moderne en luxe keuken. De keuken beschikt over veel kastruimte en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Bosch combi oven-/magnetron (incl. pyrolyse), Bosch oven en inductiekookplaat, Siemens vaatwasser, Neerim inbouw afzuigkap met externe motor, koelkast en grote vriezer. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn twee openslaande deuren die toegang bieden tot de achtertuin. Naast de gang in de woonkamer is een modern toilet met fonteintje en een trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer met woonkeuken is uitgevoerd met grote glaspartijen waardoor veel lichtinval binnen komt. De moderne laminaatvloer in de woonkamer en keuken is geheel doorgelegd.

1e etage:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een modern uitgevoerde badkamer (circa 7m2). In de badkamer treft u aan: 1 wastafel met badmeubel, douche/badcombinatie en een zwevend toilet. De moderne laminaatvloer op de eerste etage is geheel doorgelegd.

2e etage:
Op de 2e verdieping treft men een ruime vierde slaapkamer met extra bergruimte aan. Een op maat gemaakt meubel biedt plaats aan een waskom alsmede ruimte voor wasmachine en droger. De moderne laminaatvloer op de tweede etage is geheel doorgelegd.

Tuin en parkeren:
Zowel de voortuin als de achtertuin zijn beplant met uitstekende vegetatie. De achtertuin heeft zowel een terrasgedeelte als een deel kunstgras. Achterin de tuin staat een losstaande berging en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Aan de voorzijde van de woning kan men parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Bijzonderheden:
* 4 slaapkamers
* Een ruime woonkamer met een luxe en moderne keuken.
* Geheel voorzien van dubbele beglazing.
* Stadsverwarming
* Draai/kiepramen
* De laminaatvloer is op alle verdiepingen in dezelfde stijl uitgevoerd, wat een uniforme en mooie uitstraling geeft.

Algemeen
Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen en wijklandschapspark ‘Meerland’ is op loopafstand gelegen. Parkeerruimte is voldoende aanwezig.
De woning is nabij ASML en de A2 gelegen. Direct nabij o.a. HOV- bushalte, diverse wijkvoorzieningen en direct nabij (slechts een paar minuten lopen) het centrumplan ‘Meerrijk’.
In ‘Meerrijk’ is een groot winkelcentrum alsmede velerlei andere voorzieningen, zoals o.a. een basisschool en kinderdagverblijf, sportschool, kapper/schoonheidssalon en gezondheidsgebouw (met o.a. huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeut, consultatiebureau, tandarts etc.). In minder dan 15 minuten brengt de bus u naar het stadscentrum van Eindhoven en het centraal station.

De eigenaar van dit woonhuis heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.
Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, bestemmingsplan bepalingen e.d.
Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-Makelaar te vragen. U kunt uw eigen makelaar kiezen die uw belangen optimaal zal behartigen.
Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.
Het verkopen van een huis is voor de verkoper een spannende en ingrijpende gebeurtenis waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden.
Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.
De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object.
Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz.
Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Adres
Zandhaai 18
Postcode
5658 BA
Plaats
Eindhoven
Land
NL

Koop / Huur

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Koopconditie
k.k.

Aanvaarding

Aanvaarding
in overleg

Wonen

Inhoud
475 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
137 m2
Perceel oppervlakte
201 m2
Bouwjaar
2000
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Berging

Geen berging

Dak

Dak type
samengesteld dak
Dak materialen
bitumineuze dakbedekking

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin

Garage

Geen garage

Plattegronden

Klik op de plattegrond om deze te vergroten